BYAS Eye Lifter Vélemények

Horváth Valéria, Gödöllő – Ránctalanítás, fiatalodás

Nem vagyok még öreg, hiszen csak 39 éves vagyok, de egyre jobban elkezdtek zavarni a szemem körül megjelenő és mélyülő ráncok. Eddig nem nagyon törődtem velük, egyszerű szemránckrémeket használtam rájuk, már amikor el nem felejtettem őket felkenni. Azonban, mikor szembesültem a tükörben a szaporodó ráncokkal, akkor rájöttem, hogy tennem kell valamit ellenük mielőbb. Szerencsére rátaláltam a BYAS szemkörnyékápolóra, ami maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Tulajdonképp azonnal jelentősen csökkentette a ráncaim számát, a mélyebbek esetében pedig látványosan finomította őket. S mivel kitartóan használom, így mára mindenki szerint legalább 5 évet letagadhatok. Mondanom sem kell, hogy mennyivel jobban érzem magamat a bőrömben azóta.

Kovácsné Nagy Ágnes, Pécs – Ráncok kisimítása

Egyszerűen lenyűgöző, amit ez a kis szerkezet művelt a ráncaimmal! Imádok tükörbe nézni, a barátaim szerint pedig úgy ragyogok, mint egy huszonéves! Pedig valójában 55 vagyok, és ezt bátran vállalom is, bár sokan már el se hiszik ezt rólam. Már néhány kezelés után eltűnt sok-sok régi barázda és ránc, és a rendszeres használatnak köszönhetően mára már sokkal feszesebb, rugalmasabb és fiatalosabb a szemkörnyékem. A férjem is örült a változásnak, meg is dicsért, hogy így ragyogok, pedig nem szokása az ilyeneket észrevenni, de ez még neki is feltűnt.

Tóth Károly, Nyíregyháza – Ráncok eltüntetése, puha bőr

Habár férfi vagyok, mégis szeretnék így 52 évesen minél tovább fiatalos maradni külsőleg is. Ezért akartam csökkenteni a redőim számát, amik egyre mélyebbek lettek az évek múlásával. Hirtelen nem is tudtam, milyen készítményt használhatnék, de szerencsére a feleségem megvette a BYAS szemkörnyékápolót, így láttam, hogy milyen hatékony ez a kis szerkezet. Megkérdeztem, hogy kipróbálhatom-e én is. Persze megengedte, sőt, ő vett kezelésbe, így jókat nevettünk miközben többször végigment a BYAS-szal a szemkörnyékemen, ami egyébként igen kellemes érzés. Azóta kaptam tőle egy saját szemránckezelőt, amit rendszeresen használok is, mert valóban jelentősen csökkentette a ráncaim számát, ráadásul olyan kellemes puha tőle a bőröm. Szerintem egy férfi is megérdemel ennyi kényeztetést, szóval bátran ajánlom férfitársaimnak.

Oláh Erzsébet, Debrecen – Ránctalanítás; karikák, duzzanatok eltüntetése

Rendszeresen úgy keltem fel régebben, hogy szinte rám sem lehetett ismerni a szemem körüli sötét karikák és a duzzadtság miatt. Utáltam is reggel tükörbe nézni, és akkor a ráncokról még nem is szóltam… Persze tudom. hogy elmúltam már 20 éves, de szerintem egyetlen nő sem szeret öregnek tűnni. Úgyhogy én is próbáltam már sok mindent, de eddig semmi se vált be igazán a karikák és a ráncok ellen. De csak eddig, mert a BYAS végre eltüntette az undok karikákat és a duzzanatokat is a szemem környékéről. Végre nem kell reggelente különféle technikákkal megpróbálnom leplezni ezeket! Ráadásul a már régóta meglévő ráncaimat is fokozatosan kisimította, ennek nagyon örültem, mert így aztán tényleg jelentősen megfiatalította az arcomat. Szóval köszönöm ezt a remek terméket, köszönöm a megnövekedett önbizalmamat!

Huszár Annamária, Budapest – Szarkalábak, ráncok, karikák eltüntetése

Huszonéves létemre már zavartak a gyarapodó ráncocskák, szarkalábak, és valami igazán hatékony készítményt akartam. Anyukám épp beszerezte a BYAS szemránckezelőjét, és azt mondta, próbáljam ki én is, mert szerinte nagyon jó. Azóta már vettem egy sajátot, mert szeretem, ha mindig nálam van, és anyukám is magánál hordja az övét. Nekem abszolút bevált, elég volt néhányszor alkalmaznom és kisimult minden ráncocskám, ráadásul eltüntette a reggeli sötét karikákat is. Anyukám pedig tényleg valósággal megfiatalodott, sokkal jobban néz ki, jobban is érzi magát a bőrében. Úgyhogy a közelgő születésnapjára tőlem biztosan cserepatront fog kapni a BYAS szemránckezelőhöz, mert ezzel biztos hatalmas örömet szerzek majd neki.

Veres Hajnalka, Tiszakécske – Ragyogó, üde tekintet, ránctalanítás

Mindenkinek csak ajánlani tudom a BYAS-t, legalábbis azoknak mindenképpen, akik szeretnék gyorsan és tartósan eltüntetni  az öregedés jeleit a szemük környékéről. Közel az 50-hez én is ezek közé tartoztam, hiszen valljuk be, melyik nőnek állnak jól az egyre mélyülő ráncok? Szóval sok másik hatástalan készítmény után bár kissé bizalmatlanul, de megvettem a BYAS szemránckezelőjét, hátha segít. És végre valóban azt kaptam a pénzemért, amit ígértek! Ez tényleg működik, szinte azonnal jóval feszesebb és simább lett a szemem körül a bőr, ráadásul szépen elhalványította a sötét karikákat is. Minden egyes használat után egyre üdébb és ragyogóbb a bőröm, egyszerűen imádom ezt az érzést. Ezért naponta akár többször is használom, főleg, hogy tényleg bárhol alkalmazható, ezért mindig a táskámban van.